top of page

Over mij

Vanaf een jonge leeftijd ben ik altijd bezig geweest met mijn handen. Ik vond het fijn om dingen te maken en was veel met het haar bezig. Hier is een passie uit ontstaan en zo ben ik in een haarsalon gaan werken. Omdat ik mijzelf graag ontwikkel en groei, ben ik visagie gaan combineren met haar en sta ik regelmatig op set bij fotoshoots voor magazines en modecampagnes. Daarnaast heb ik altijd een interesse gehad in het menselijk lichaam, hoe alles verbonden is met elkaar en waar een specifieke pijn/ klacht nou echt vandaan komt. Ik merkte dat mijn interesse hierin bleef groeien.

 

Toen ik zwanger werd, ben ik veel gaan lezen over de zwangerschap, bevalling en postpartum tijd. Ik vond het een wonder hoe het vrouwenlichaam zich aanpast aan de groei van een kindje en de bevalling. Daardoor is mijn fascinatie voor het bekkengebied nog meer gaan groeien en ben ik me ook daar meer in gaan verdiepen. Vanuit eigen ervaring merkte ik dat de Yoni-steam veel meer zachtheid in mijn bekkengebied bracht en dat ongemakken wegtrokken. Helaas is er nog weinig onderzoek naar gedaan. Toen ik de opleiding van Steamy Chick zag en al haar eigen onderzoeken wist ik dat dit de opleiding was die ik wilde ontdekken.
 

Door steeds meer te leren over het vrouwelijke lichaam en dan vooral ons creatie center (de baarmoeder) kwam ik steeds weer terug bij IPT (intergral pelvic therapy) hoe deze bijzondere oprichtsters het medische, emotionele, mentale, energetische en spirituelen stuk samen hebben kunnen brengen naar een therapie vorm die zo aan sluit bij waar ik in geloof en voor sta, wist ik dat dit was wat is moest doen, en vanuit daar alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd, bij elkaar kon voegen om zo vrouwen in hun hele levensloop te kunnen ondersteunen. 

 

Ook de postpartum tijd is mij heel erg bijgebleven en ik heb mij daar destijds bewust op voorbereid. Tijdens deze periode heb ik een aantal behandelingen gehad. Het waren warme en veilige ervaringen met liefdevolle vrouwen die mij droegen en waar ik even helemaal mocht zijn en voelen. Er waren veel tranen van geluk en verdriet. Dankzij deze vrouwen die voor mij zorgden mocht dit er allemaal zijn. Ze voelden op dat moment als moeders voor mij, iets wat ik echt nodig had. Door deze periode is er bij mij een vlammetje aangewakkerd. Mijn hart gaat sneller kloppen voor het mogen zorgen voor vrouwen, kunnen luisteren, ze koesteren en veel liefde geven.


Ik wil er zijn voor alle vrouwen die deze tijd bewust willen meemaken, die extra aandacht en liefde nodig hebben en er voor alle andere vrouwen zijn die meer contakt willen maken met hun bekken en gewoon even willen zijn. 

bottom of page