top of page

Over mij

Vanaf een jonge leeftijd ben ik altijd bezig geweest met mijn handen. Ik vond het fijn om dingen te maken en was veel met haar bezig. Hier is een passie uit ontstaan en ben ik in een haarsalon gaan werken. Door altijd door te blijven leren en groeien ben ik uiteindelijk visagie en haar gaan combineren en sta ik op set bij fotoshoots voor magazines en modecampagnes. Daarnaast heb ik altijd een interesse gehad in het menselijk lichaam, hoe alles verbonden is met elkaar en waar een pijn nou echt vandaan komt. Ik merkte dat dit gedeelte bleef groeien. 

Toen ik zwanger werd ben ik veel gaan lezen over de zwangerschap, bevalling en postpartum tijd. Ik vond het een wonder hoe het vrouwenlichaam zich aanpast aan de groei van een kindje en de bevalling. Daardoor is mijn fascinatie voor het bekkengebied nog meer gaan groeien en ben ik me ook daar meer in gaan verdiepen. Door eigen ervaring merkte ik dat de Yoni-steam zo veel meer zachtheid in het bekken gebied bracht, en dat ongemakken weg trokken. Helaas is er nog weinig onderzoek gedaan, toen ik de opleiding van Steamy Chick zag en al haar eigen onderzoeken wist ik dat dit de opleiding was die wil wo gaan doen. 

De postpartum tijd bleef me ook heel erg bij en ik heb mij toen daar bewust op voorbereid. Hierdoor heb ik in mijn eigen postpartum tijd meerdere behandelingen gehad. Het was een warme en veilige situatie met liefdevolle vrouwen, waar ik even helemaal mocht zijn en voelen. Er waren veel tranen van geluk en verdriet. Dankzij deze vrouwen die voor mij zorgden mocht dit er allemaal zijn. Ze voelden op dat moment als moeders voor mij, iets wat ik echt nodig had. Door deze periode is er bij mij een vlammetje aangewakkerd. Het zorgen voor vrouwen, kunnen luisteren, ze koesteren en veel liefde geven, mijn hart gaat hier sneller van kloppen. 


Ik wil er zijn voor alle vrouwen die deze tijd bewust willen meemaken, die extra aandacht en liefde nodig hebben, en  voor alle andere vrouwen die meer kontakt willen maken met hun bekken en gewoon even willen zijn. 


bottom of page